dilluns, 30 d’abril de 2018

Gràcies a tots!

Ha passat dos dies que va concloure la 6a edició del Trofeu Promoció del Baix Llobregat - G.P. Fira dels Espàrrecs, i la valoració que podem fer des de l'organització és francament positiva.

Des del Club Atletisme Gavà simplement agrair al staff tècnic i personal del club, voluntaris, que sense ells seria impossible, als patrocinadors, a la Federació Catalana d'Atletisme, a la ciutat de Gavà i, sobretot, als atletes i equips participants que sense ells no tindria sentit tot aquest treball.

Esperem que l'any que ve puguem celebrar la 7a edició i tornar a gaudir de l'atletisme de promoció de la nostra comarca en estat pur.Us esperem!

dissabte, 28 d’abril de 2018

El CA Gavà guanya el G.P. Fira dels Espàrrecs 2018

Després la sessió matinal d'avui, i amb totes les proves disputades, ja tenim la classificació final pel G.P. Fira dels Espàrrecs d'enguany.Un espectacular colofó final en uns fantàstics relleus, que van donar amb el CA Gavà com a campió amb 176, seguit del Cornellà At, amb 131 en aquesta competició que ha primat l'esportivitat i les grans marques.

Felicitats a tots dos equips i gràcies per la vostra participació i esforç!

Els resultants complets ja els teniu a la web de la Federació.divendres, 27 d’abril de 2018

Resultats en directe!

Recorda que pot seguir els resultats de la competició a link  i a les nostres xarxes socials.

clica al cartell per accedir als resultats
Bona fira!

divendres, 20 d’abril de 2018

Si vens al Trofeu Promoció, Gavà està de Fires!

Tot el cap de setmana del 28 i 29 d'abril Gavà està celebrant la 65a edició de la Fira dels Espàrrecs, una tradicional fira agroalimentària plena d'activitats per a tots i totes.

Clica a la imatge per més INFO

Si vens a participar al 6è Trofeu Promoció del Baix Llobregat, organitzat la visita, ja que vens pots gaudir d'un munt d'activitats que l'Ajuntament i diverses agrupacions i entitats de Gavà han preparat per a tots nosaltres. L'entrada es gratuïta.

Ja que vens, fes fira!

dilluns, 16 d’abril de 2018

BAUHAUS Gavà col·labora amb el Trofeu Promoció

BAUHAUS Gavà, l'especialista per a la casa, el taller i el jardí del centre comercial BARNASUD, com a patrocinador principal del Club Atletisme Gavà col·labora activament al 6è Trofeu Promoció del Baix Llobregat - Gran Premi Fira dels Espàrrecs. Gràcies!Fa ja més de 40 anys, BAUHAUS va introduir a Alemanya un concepte totalment nou, oferir per primera vegada sota un mateix sostre tot el que el client podia necessitar en eines o materials de construcció. Aquest concepte d'èxit va acabar estenent-se per tota Europa i ha trobat molts imitadors. No obstant això, BAUHAUS segueix estant en primera línia.

dilluns, 19 de març de 2018

Presentació del 6è Trofeu Promoció del Baix Llobregat

El Club Atletisme Gavà a través de la seva Escola d’Atletisme, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme, el Ajuntament de Gavà i el control del col·legi de Jutges, organitza 6è Trofeu Promoció del Baix Llobregat a celebrar el proper DISSABTE 28 D'ABRIL al Estadi Municipal la Bòbila de Gavà.


Aquesta competició participa com una activitat més dins de la tradicional Fira d'Espàrrecs de Gavà que aquest any aconsegueix ja la 65ª edició i programada del 27, 28 i 29 d'abril a Gavà.

Des de l'organització es convida a tots els clubs afiliats a la FCA a disputar aquesta 6a edició d'aquest torneig per les categories de promoció on cada equip participarà en les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet (nois i noies), acumulant punts, i optant al Gran Premi Fira dels Espàrrecs.

Us esperem!