dilluns, 16 d’abril de 2018

BAUHAUS Gavà col·labora amb el Trofeu Promoció

BAUHAUS Gavà, l'especialista per a la casa, el taller i el jardí del centre comercial BARNASUD, com a patrocinador principal del Club Atletisme Gavà col·labora activament al 6è Trofeu Promoció del Baix Llobregat - Gran Premi Fira dels Espàrrecs. Gràcies!Fa ja més de 40 anys, BAUHAUS va introduir a Alemanya un concepte totalment nou, oferir per primera vegada sota un mateix sostre tot el que el client podia necessitar en eines o materials de construcció. Aquest concepte d'èxit va acabar estenent-se per tota Europa i ha trobat molts imitadors. No obstant això, BAUHAUS segueix estant en primera línia.

dilluns, 19 de març de 2018

Presentació del 6è Trofeu Promoció del Baix Llobregat

El Club Atletisme Gavà a través de la seva Escola d’Atletisme, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme, el Ajuntament de Gavà i el control del col·legi de Jutges, organitza 6è Trofeu Promoció del Baix Llobregat a celebrar el proper DISSABTE 28 D'ABRIL al Estadi Municipal la Bòbila de Gavà.


Aquesta competició participa com una activitat més dins de la tradicional Fira d'Espàrrecs de Gavà que aquest any aconsegueix ja la 65ª edició i programada del 27, 28 i 29 d'abril a Gavà.

Des de l'organització es convida a tots els clubs afiliats a la FCA a disputar aquesta 6a edició d'aquest torneig per les categories de promoció on cada equip participarà en les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet (nois i noies), acumulant punts, i optant al Gran Premi Fira dels Espàrrecs.

Us esperem!