diumenge, 28 d’abril de 2019

Resultats i classificació final

Amb els resultats publicats per la Federació Catalana d'Atletisme, i els rànquings actualitzats, donem per conclosa la 7a edició del Trofeu Promoció del Baix Llobregat – GP Fira dels Espàrrecs.

Donar les gràcies als nostres atletes i voluntaris pel seu esforç i especialment al Martorell AC per la seva visita, uns més que dignes adversaris en la pista i amics fora d'ella. Gavà és casa vostra.


CA GAVÀ: 57 punts
MARTORELL AC: 36 punts






dijous, 28 de març de 2019

Presentació del 7è Trofeu Promoció del Baix Llobregat

El Club Atletisme Gavà a través de la seva Escola d’Atletisme, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme, el Ajuntament de Gavà i el control del col·legi de Jutges, organitza 7è Trofeu Promoció del Baix Llobregat a celebrar el proper DISSABTE 27 D'ABRIL al Estadi Municipal la Bòbila de Gavà.


Aquesta competició participa com una activitat més dins de la tradicional Fira d'Espàrrecs de Gavà que aquest any aconsegueix ja la 66ª edició i programada del 26, 27 i 28 d'abril a Gavà.

Des de l'organització es convida a tots els clubs afiliats a la FCA a disputar aquesta 7a edició d'aquest torneig per les categories de promoció on cada equip participarà en les categories Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet (nois i noies), acumulant punts, i optant al Gran Premi Fira dels Espàrrecs.

Us esperem!